Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Candidații USR- Plus sunt înlocuitorii europarlamentarilor care au votat constant împotriva României

per.ro
sigla PER - Partidul Ecologist Roman

Dacian Cioloș a fost un înlocuitor „de nădejde” pentru funcţiile cheie ale Statului. El nu a fost instalat de „sistem” la Palatul Victoria ca să-şi valorifice competenţele ci ca să execute misiuni. Atunci când nu poate fi vorba de un membru al partidului care a câștigat alegerile și deci , îndreptățit să guverneze, băieții deștepți scot din joben iepurașul technocrat.

O simulare tristă a democrației prin care sunt puse în fața poporului cele mai obediente slugi. Se crează iluzia neutră a activității politice iar poporul înghite gălușca și se bucură de “ victorie”. Deci, Dacian Cioloş ajungea premierul Serviciilor, în timp ce președintele Klaus Iohannis mima consultarea populară, iar Traian Băsescu dădea garanții că Julien va fi înscăunat în funcția de prim- ministru al României. Astfel, Dacian Cioloș face trecerea oficială de la ultranaționalist extremist, școlit pe băncile PUNR, la tehnocrație.Ulterior, una dintre declarațiile sale a fost : "Tot ce înseamnă capital de stat trebuie privatizat de urgenţă (…) trebuie adus management sănătos din Vest sau făcute parteneriate cu marile corporaţii transnaţionale. Mă refer în special la Portul Constanţa, compania Tarom şi CFR Marfă”(destanga.ro). Cioloș a fost premierul care a lucrat “foarte bine” cu fostul ministru al Justiției, Raluca Prună, obedienta asistentă a Monicăi Macovei dar și cu Cristian Ghinea, cel reponsabil de atragerea a zero fonduri europene.

Acum Julien a fost cocoțat în fruntea useriştilor, pentru că plus nu există, iar ca ins, este departe de a fi aducător de voturi. Este însă determinat să mai ia o porție de Europă. Desigur, în ideea de a ne scăpa de “ciumă roșie”, cu care “se luptă aprig”.

Mulți useriştii și cioloşişti sunt pensonaje cu umbre în biografiile lor. Ei nu –și afișează istoricul personal dinainte de ‘89, par cam toți de aceeași vârstă, au beneficiat de burse Soroş, au joburi bănoase în multinaționale sau în ONGuri îndestulate de dolarii aceluiași cumsecade bătrânel filantrop iar mulți au nume ciudate, neromânești. Par a fi făcuți în eprubetă, fiind controlați și formând o armată bine instruită și cu ţel bine stabilit. “Nu vă recunoașteți nerealizările și eșecurile, aveți tupeu și atacați”, aceasta pare să fie deviza lor. În felul acesta, ei ar putea fi înlocuitorii lui Monica Macovei, Cristian Preda ori Traian Ungureanu, cei care au votat constant împotriva intereselor României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.