Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Candidat PNL în Capitală, SFIDARE pentru Blaga și Gorghiu

Candidatul PNL la Sectorul 4, Răzvan Sava, îi sfidează pe copreședinții PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, dar și pe candidatul la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, cei care i-au cerut să nu se mai afișeze în această campanie alături de Cristian Popescu Piedone.

Citește și: FOTO - Piedone și Sava, într-o ipostază NEAȘTEPTATĂ

Întrebat dacă îşi continuă campania pentru alegerile locale susţinut de Piedone, în ciuda afirmaţiilor conducerii PNL, care a spus că acestă strategie electorală a luat sfârşit, Sava a afirmat că nu poate renunţa la susţinerea unui alegător din sectorul 4.

”Ne-am întâlnit, fiind un sector relativ mic, fiind pe locul patru, cinci, din Bucureşti, inevitabil şi dânsul îşi face campanie şi noi, liberalii, ne facem campanie. Ne-am întâlnit în Parcul Tineretului acolo s-au întâlnit cele două grupuri şi am mers împreună. Încă am susţinerea dânsului (...) nu pot să renunţ la susţinerea unui alegător din sectorul 4'', a afirmat Răzvan Sava, informează Mediafax.

Sava a subliniat că este opţiunea lui Piedone să voteze unul dintre candidaţii la Primăria sectorului 4.

''Este în opţiunea dansului să voteze cu unul dintre candidaţi, se pare că eu întrunesc toate punctele pe care dânsul le vede într-un candidat şi atunci am susţinerea dânsului. Nu ştiu să existe vreo hotărâre definitivă în ceea ce îl priveşte'', este de părere Sava.

Cât priveşte afirmaţia copreşedintelui PNL Vasile Blaga, potrivit căreia asocierea dintre Sava şi Piedone prejudiciază partidul, Sava a afirmat că cele două partide au materiale separate pe care le distribuie în campanie.

''Nu, noi nu avem nicio colaborare în sensul acesta, fiecare partid are materialul lui pe care îl distribuie în această campanie. (Cristian Popescu Piedone-n.r.) îşi susţine lista de consilieri'', a conchis Sava.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat luni că alăturarea dintre candidatul PNL la sectorul 4, Răzvan Sava, şi Cristian Popescu Piedone a fost una ''nefericită'', susţinând că această colaborare ''a sfârşit brusc".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.