Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Candidatul FIN PSL la Primăria Sectorului 6 este Lucian Dinu

Radu Pop
Facebook
Lucian Dinu

Președintele FIN - PSL, Ilan Laufer, îl anunță pe Lucian Dinu ca fiind candidatul mișcării sale la Primăria Sectorului 6:

„Dragii mei, doresc să vi-l prezint pe Lucian Dinu, candidatul FIN PSL la primăria sectorului 6. La cei 35 de ani ai săi, Lucian s-a decis, chiar de ziua lui, să facă un prim pas și să ajute la dezvoltarea comunității din care face parte.

Cu studii în relații internaționale și licențiat în administrarea afacerilor, de-a lungul anilor, a creat, implementat și coordonat în administrația publică, ong-uri dar și în mediul privat, multiple proiecte educaționale, sportive, culturale, artistice și de divertisment. Prin experiența, pasiunea și perseverenta sa, a reușit să creeze sau să dezvolte locuri de muncă, să formeze echipe eficiente cu și de profesioniști.

''Sectorul 6 a fost dintotdeauna casa noastră. Iar orice cămin trebuie să fie curat, verde, sigur. Invididual suntem doar o voce, împreuna suntem o familie.’’

Trebuie să avem suficiente locuri de muncă, creșe, gradinițe, afterschool-uri dar și smart parking pentru ca trotuarul să redevină al nostru. Ce este bun este binevenit, ce avem trebuie dezvoltat iar ce nu există trebuie construit''

Motto-ul lui Lucian este ,,Nu există probleme de nerezolvat doar soluții pe care nu le-am găsit încă''.

“Suntem responsabili de trecutul, prezentul și viitorul nostru. Trebuie să ne ingrijim și să ne protejam părinții, copii dar și comunitatea în care trăim”

Vă aștept alături de noi la Capitală să facem curățenie generală!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.