Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Candidatul liberalilor de la Sectorul 3 a început campania: 'Negoiţă să iasă din ascunzătoare'

pn psd pnl

Deputatul Cristina Pocora, noul candidat al PNL la sectorul 3, a declarat, joi, că intră în cursa electorală "foarte hotărâtă şi determinată" şi l-a invitat pe actualul primar, Robert Negoiţă, să iasă din "ascunzătoare" pentru o discuţie despre cum au fost cheltuiţi banii publici în mandatul acestuia. "Aş vrea să spun foarte clar şi limpede. Vin foarte hotărâtă şi determinată în această bătălie. Vin foarte hotărâtă să susţin şi să-mi aduc contribuţia la câştigarea Primăriei Capitalei de PNL. (...) Vreau ca cetăţenii sectorului 3, cetăţenii Bucureştiului să aibă o viaţă mai bună pentru ei şi pentru familiile lor. (...) Îl invit pe domnul Negoiţă, încă de pe acum, să iasă din ascunzătoare - am auzit că, aşa, pe ascuns, şi-a depus candidatura - să vină şi să discutăm deschis despre mandatul domniei sale şi despre planurile de viitor. Să discutăm despre raportul Curţii de Conturi privind cheltuirea banului public în sectorul 3 sub mandatul său. Dacă cumva nu poate şi îi e frică, chiar şi cu doamna Firea aş putea să discut acest subiect", a afirmat Cristina Pocora, într-o conferinţă de presă.

Preşedintele interimar al PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, a explicat schimbarea candidatului la sectorul 3, Cristina Pocora înlocuindu-l în cursa electorală pe Florin Ştefan Vasile. "Filosofia noastră este să luptăm în echipă şi să lucrăm în echipă. Ori, condiţia reuşitei în echipă este o compatibilitate totală şi o armonizare între candidat şi echipa din cadrul organizaţiei. (...) La sectorul 3, în ultimele zile, au apărut semne ale unor ezitări în această direcţie şi noi optimizăm în acest fel campania electorală. Este o decizie prin care să securizăm 100% şansele pe care le avem pentru a câştiga. Vom câştiga şi la sectorul 3", a spus Predoiu.

În opinia liderului PNL Bucureşti, "Robert Negoiţă este un primar corupt". "Nu o spune un membru al PNL, o spune un raport al Curţii de Conturi. Curtea de Conturi care e condusă de membri marcanţi ai PSD, dacă nu mă înşel şi domnul Sârbu e pe acolo. Deci bucureştenii să se uite cu atenţie în raportul Curţii de Conturi despre cum a gestionat domnul Negoiţă banul sectorului. Ori, noi nu ne permitem să pierdem nicio fărâmă de şansă acolo şi vom câştiga cu Cristina Pocora", a arătat Predoiu, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.