Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Candidatul PMP la funcţia de primar al municipiului Piatra-Neamţ, Dragoş Chitic: Pietrenii merită un oraş curat, respect şi un grad de confort cât mai ridicat

Inquam Photos/ Octav Ganea
alegeri locale 2020 vot

Candidatul PMP la funcţia de primar al municipiului Piatra-Neamţ, Dragoş Chitic, a declarat, la ieşirea de la urne, că a votat cu gândul la dezvoltarea oraşului.

"Este o zi importantă pentru Piatra-Neamţ, zi în care ne alegem persoana şi echipa politică ce ne va conduce oraşul în următorii patru ani. Am votat cu gândul la pietreni şi la oraşul Piatra-Neamţ. Pietrenii merită un oraş curat, respect şi un grad de confort cât mai ridicat. Oraşul Piatra-Neamţ trebuie să continue parcursul bun din ultimii ani şi trebuie să se dezvolte. Vă invit pe toţi la vot", a declarat Dragoş Chitic, care a venit la vot însoţit de familie şi de susţinători.

În urmă cu 4 ani, Dragoş Chitic a fost ales primar al municipiului Piatra-Neamţ din partea PNL. El s-a înscris acum circa 2 luni în PMP şi din acest motiv a fost demis de prefect, din funcţia de primar, la mijlocul lunii septembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.