Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Candidatul PNL la primăria Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, și-a depus candidatura

www.hotweek.ro
pnl dosar sector

Candidatul PNL Gorj la funcţia de primar al municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, şi-a depus duminică, la Circumscripţia Electorală nr. 17, candidatura pentru alegerile parţiale din 11 iunie.

"Singurul lucru pe care îl urmăresc după această competiţie este să ajung, după data de 12 iunie, în această clădire în calitatea de primar. (...) Sunt lângă mine toţi cei care mă susţin, le mulţumesc pentru susţinerea acordată. Voi fi un primar pentru viitorul acestei urbe şi voi fi primarul tuturor târgujienilor", a declarat Marcel Romanescu, scrie agerpres.ro.

Candidatul la preşedinţia PNL, Ludovic Orban, prezent la Târgu-Jiu, a precizat că are încredere în Marcel Romanescu. Organizaţia judeţeană a PNL a anunţat că îl susţine pe Orban pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii politice.

"Am ţinut în mod special să fiu prezent astăzi alături de prietenul şi colegul meu Marcel Romanescu, pentru că este un om în care am încredere deplină, este un om pentru care garantez că după ce va fi ales primar va reuşi să aducă în Târgu-Jiu tot ce nu au reuşit să aducă ceilalţi primari şi anume dezvoltare economică, investiţii, civilizaţie, respect faţă de toţi cetăţenii din Târgu-Jiu. De asemenea, va aduce recunoaştere internaţională şi ne angajăm că îl vom susţine în toate proiectele de dezvoltare în municipiul Târgu-Jiu", a spus Ludovic Orban.

Funcţia de primar a rămas vacantă la Târgu-Jiu după ce fostul edil Florin Cârciumaru a obţinut un post de senator la alegerile parlamentare din 2016, atribuţiile acestuia fiind preluate de Aurel Popescu, fost viceprimar al municipiului, în prezent primar interimar al municipiului şi candidat al PSD Gorj.

Din partea USR Gorj va intra în competiţia electorală Radu Miruţă, de la PMP - consilierul local Daniela Grădinaru, de la ALDE - consilierul local Eduard Lădaru. Totodată, şi-a anunţat candidatura ca şi independent fostul inspector şef al IPJ Gorj, Viorel Caragea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.