Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Candidatul PNL pentru Primăria Sectorului 3 acuză că sediul Biroului Electoral a fost stabilit ilegal în clădirea unei şcoli

Facebook
adrian moraru ipp

Candidatul PNL pentru Primăria Sectorului 3, Adrian Moraru, atrage atenţia asupra faptului că Biroul Electoral al Sectorului 3 pentru alegerile locale a fost amenajat într-o clădire care aparţine de Şcoala "Leonardo da Vinci" şi unde ar trebui să înveţe zece clase de copii de gimnaziu. Moraru spune că cele zece clase vor trebui să înveţe în clădirea principală a şcolii, crescând astfel riscul la adresa sănătăţii copiilor. El cataloghează situaţia drept "incredibilă” şi arătă că nu există cadru legal.

"Biroul electoral de sector din Sectorul 3 este proţăpit abuziv în sediul unei şcoli unde învaţă 10 clase de copii de I-IV. Fără nicio bază legală. Aceşti copii, săptămâna viitoare, nu pot să intre în acea şcoală pentru că Primăria s-a hotărât să pună sediul Biroului electoral de sector în acel sediu. Şi li s-a spus: descurcaţi-vă! Consiliul de Administraţie al Şcolii Leonardo da Vinci, de care ţine acest corp de clădire, sunt disperaţi şi încearcă să găsească o soluţie, bineînţeles, crescând într-o oarecare măsură riscul ca prin această concentrare a elevilor în sediul principal al şcolii să îi expună mai mult la o potenţială transmitere a virusului. Este ceva nemaivăzut ca pur şi simplu profesorii şi de săptămâna viitoare, părinţii şi copiii să descopere că la şcoala lor şi-a făcut cuib altcineva. Este incredibil”, a declarat Adrian Moraru, marţi seară, în cadrul unei dezbateri la care au participat candidaţii PNL pentru primăriile de sector din Capitală, alături de ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru.

Citește și: Scandal de proporții! USR-PLUS sare la gâtul PNL. Alianța se teme de ‘inventarul traseiștilor’ făcut de liberal

Acesta a precizat că nu există un cadru legal care să permită organizarea acelui birou electoral în incinta unităţii de învăţământ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.