Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Candidatul PSD pe colegiul vacantat de Maria Grapini

PSD

Colegiul a fost vacantat de Maria Grapini, preşedinte PC Timiş, care se află pe un loc eligibil pe lista USD la europarlamentare. Deşi colegiul aparţinea PC, liderii USD s-au înţeles să numească un candidat din partea PSD, o persoană care să aibă şanse în lupta cu un liberal susţinut de primarul Nicolae Robu. După săptămâni de discuţii cu rectorul Universităţii de Vest, Marilen Pirtea, PSD Timiş s-a reorientat către un om din interior. Rectorul susţine că nu a dorit să candideze, în timp ce surse din PSD spun că social-democraţii s-ar fi răzgândit şi nu ar mai fi fost dispuşi să cedeze un loc de deputat unei persoane din afara structurii de partid.

Astfel, candidatul USD pe Colegiul 3 Timişoara va fi Florin Bîrsăşteanu, director medical al Spitalului Judeţean Timişoara. Bîrsăşteanu, vicepreşedinte PSD Timişoara şi consilier local, a fost chiar primul nume vechiculat ca posibil candidat, înainte să apară varianta Pirtea. Candidatura acestuia a fost confirmată, pentru stiripesurse.ro, de preşedintele PSD Timişoara, deputatul Sorin Grindeanu. Bîrsăşteanu a ieşit pe primul loc şi într-un sondaj realizat pe Colegiul 3 de câţiva sociologi membri PSD.

În ciuda confirmării venite din conducerea PSD, Florin Bîrsăşteanu nu este 100% sigur că va candida. Acesta a declarat, pe stiripesurse.ro, că va analiza situaţia şi va lua o decizie în privinţa candidaturii, fiind foarte ocupat în prezent cu activitatea medială din Timişoara.

Citeşte şi:

SURSE: Baron PSD, pus de Ponta să-şi scrie demisia în alb

Un rector, ademenit de PSD cu o promisiune amuzant-absurdă

SURSE: Rectorul unei universităţi de top, curtat de PSD pentru alegerile parţiale

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.