Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Candidatul UDMR la prezidențiale, Kelemen Hunor: 'Vreau și voturile românilor pentru că am o viziune pentru țară. La venituri stăm prost'

Kelemen Hunor a declarat, luni, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, că vrea să obțină la alegerile prezidențiale și voturile românilor, pentru că are o viziune pentru această țară. Liderul UDMR a susținut că România stă foarte prost la veniturile bugetare, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Elena Udrea iese la rampă! Ce se întâmplă, de fapt, cu Alina Bica

„Eu mă voi adresa și românilor. La alegerile prezidențiale ar fi culmea să nu mă adresez și românilor. Vreau și voturile românilor fiindcă mă consider un om politic responsabil, care are o viziune pentru această țară, nu numai pentru maghiari. Nu văd niciun lucru care e de blamat.

Dincolo de atribuțiile constituționale, trebuie să vorbim despre unde suntem și unde trebuie să ajungem. Cele două principii care trebuie cumva readuse, respectul și încrederea. Trebuie câteva priorități formulate de către președinte, interne și în relațiile noastre internaționale. Sunt patru domenii în care președintele trebuie să spună ce crede și ar trebui să împingă societatea în acea direcție: infrastructură mare, educație, sănătate și relații internaționale. În infrastructură dacă nu vom reuși să facem ceva vom pierde pariul în această zonă. În educație, dacă tot spunem că România educată, dar nu facem nimic, pierdem, nu investim în viitor”, a spus Kelemen Hunor, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”.

Citește și: Informații importante despre Ion Iliescu! În ce stadiu se află fostul președinte

Prezidențiabilul UDMR a adăugat că România stă prost la capitolul venituri bugetare.

„Noi la veniturile bugetare stăm foarte foarte prost. trebuie să intoduci câteva chestiuni care funcționeză în alte țări, casele de marcat online. trebuie să mai reduci fiscalitatea și să faci mai predictibil tot ce faci în politica fiscală”, a subliniat Hunor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.