Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Candidatura Alinei Gorghiu, în ceaţă: Se poate răzgândi oricând

alina gorghiu ganditoare

Biroul Politic Judeţean al PNL Timiş a votat joi seara candidatura Alinei Gorghiu pe lista de la Senat a filialei, în locul vacantat de Vasile Blaga. Totuşi, potrivit unor surse de la vârful PNL, Gorghiu nu ar fi dat un răspuns clar cu privire la candidatura în Timiş.

Nicolae Robu, preşedintele PNL Timiş, a explicat vineri că Alina Gorghiu a acceptat oferta liberalilor timişeni, însă s-ar putea răzgândi în orice moment.

Vezi şi: SURSE - Pelerinaj în Modrogan: se pun la cale surprize imense

"Doamna Gorghiu a analizat, în ipotezele care sunt cunoscute în momentul de față, care este lucrul cel mai bun pe care îl putea face. Nu trebuie să luăm lucrurile ca pe ceva ce nu se mai poate schimba sub nicio formă, până la urmă mai sunt niște săptămâni până la depunerea candidaturilor, scena politică e în mișcare, pot apărea elemente noi. Va ține de opțiunea Alinei Gorghiu dacă rămâne până la capăt candidat al filialei Timiș. Ieri am avut o discuție cu Alina Gorghiu și am convenit s-o considerăm candidat al filialei Timiș a PNL. Este o candidatură care, în circumstanțele de acum, nu se schimbă. În timp pot apărea diverse considerente demne de luat în seamă. Noi facem în continuu evaluări și, dacă ajungem la concluzia că s-ar potrivi să facem lucrurile altfel decât am decis la un anumit moment, este firesc să facem în permanență ce este bine pentru partid", a declarat Robu, într-o conferinţă de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.