Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cântăreața Camila Cabello își cere scuze pentru cuvinte jignitoare și dureroase pe care le-a folosit pe rețelele de socializare atunci când era adolescentă

infomusic.ro
camila cabello

Cântăreața pop Camila Cabello își cere scuze pentru cuvinte jignitoare și dureroase pe care le-a folosit pe rețelele de socializare online atunci când era adolescentă, scrie Fox News, anunță MEDIAFAX.

Interpreta celebrelor piese "Havana" și "Señorita" are acum 22 de ani și regretă limbajul pe care l-a folosit în trecut pe conturile de Tumblr, care nu mai există în prezent. Utilizatorii rețelei de socializare online au postat capturi ale unor mesaje vechi și jignitoare scrise de fosta membră a trupei Fifth Harmony, forțând-o să își ceară scuze.

Citește și: Președintele Klaus Iohannis a semnat! L-a trecut pe linie moartă .

"Când eram mai tânără, am folosit un limbaj de care îmi este profund rușine și pe care îl voi regreta pentru totdeauna. Odată ce am luat cunoștință despre greutatea și despre adevăratul sens din spatele limbajului meu oribil și dureros, m-am simțit jenată profund pentru că l-am folosit", a scris Camila Cabello într-un lung mesaj.

"Mi-aș dori să mă întorc în timp și să schimb lucrurile pe care le-am spus", a continuat ea.

Cabello, care a lansat un nou album la începutul acestei luni, și-a încheiat declarația spunând că își va folosi platforma pentru a "vorbi despre nedreptate și inegalitate".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.