Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cântăreața Miley Cyrus a publicat pe Twitter o melodie pentru cei care se simt singuri de Crăciun

imdb.com
Miley Cyrus

Cântăreața americană Miley Cyrus a publicat pe platforma de micro-blogging Twitter o melodie - intitulată "My Sad Christmas Song" ("Cântecul meu trist de Crăciun") - pe care a lansat-o în 2015, într-un moment în care "nu a putut fi cu cel pe care îl iubea", potrivit cnn.com, scrie Mediafax.

"Chiar și cu o casă plină de rude și de prieteni, încă mă simțeam singură și extrem de tristă", a mai scris Cyrus în acel mesaj.

Apoi, ea a adăugat: "Cântecul are câteva cuvinte de încurajare pentru oricine trece prin momente grele în perioada sărbătorilor. Chiar dacă te simți trist, trebuie să știi că ești la fel de special ca un fulg de zăpadă, frumos, unic, și sper că în sufletul tău simți lumină, speranță, pace și bucurie, știind cât de uimitor ești. Iubirea câștigă întotdeauna!".

Citește și: Actriţa şi cântăreaţa Hilary Duff s-a căsătorit pentru a doua oară

Cântăreaţa şi actriţa americană Miley Cyrus a devenit cunoscută datorită serialului pentru adolescenţi "Hannah Montana", în care a interpretat rolul principal. De altfel, Miley Cyrus este unul dintre cel mai de succes artişti care s-au lansat în producţiile Disney. Fiica interpretului de muzică country Billy Ray Cyrus, ea şi-a lansat în 2013 cel de-al patrulea album, "Bangerz", care include hituri precum "We Can't Stop" şi "Wrecking Ball", care au fost promovate prin clipuri provocatoare.

În ultimii ani, Miley Cyrus s-a aflat în atenţia presei internaţionale mai degrabă pentru controversele provocate decât pentru cariera sa. Ea a generat noi controverse în 2013, după ce a fumat, în timpul show-ului MTV European Music Awards, transmis în direct la mai multe posturi de televiziune, ceva ce părea să fie o ţigară cu marijuana, după ce a fost premiată la categoria cel mai bun videoclip, pentru piesa "Wrecking Ball". Totodată, dansul ei lasciv şi simularea masturbării alături de Robin Thicke, la gala MTV Video Music Awards, în vara anului 2013, a scandalizat opinia publică internaţională. Miley Cyrus a lansat, de asemenea, o nouă "modă" în showbizul internaţional în 2013 - twerking-ul (dans lasciv în poziţie aplecată obţinut prin ondularea exagerată a bazinului, n.r.).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.