Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cântăreaţa pop Anitta, primul artist din Brazilia care a ajuns în fruntea clasamentului global Spotify

dancingastronaut.com
spotify

Cântăreaţa pop Anitta, originară din Rio de Janeiro, a devenit vineri primul artist din Brazilia care a ajuns pe primul loc în clasamentul zilnic global Spotify cu melodia ''Envolver'', informează Reuters.

Melodia a ajuns pe primul loc în clasamentul global zilnic top 50 în urma unei campanii online lansată de cântăreaţă şi de alte celebrităţi braziliene. Melodia ''Envolver'' a avut 6,4 milioane de accesări în streaming vineri şi 71,6 milioane de la lansarea sa în noiembrie.

Născută la periferia Rio de Janeiro, Anitta a devenit una dintre cele mai cunoscute vedete pop braziliene. ''Envolver'' este o melodice cântată în spaniolă şi nu în portugheză, limba ei maternă, parte din strategia cântăreţei de a-şi extinde brandul la nivel global, potrivit Agerpres.ro.

''Numărul unu în lume. Nici nu ştiu ce să spun. Prima femeie latino care devine artistul solo numărul unu în lume. Singurul brazilian din istoria ţării mele care are o melodie printre primele cinci din lume. Dumnezeule'', a scris ea pe Twitter după publicarea clasamentului.

''Envolver'' a ajuns pe locul 19 în lista săptămânală Global 200 întocmită de revista Billboard, de pe locul 82 ocupat săptămâna anterioară, cel mai spectaculoasă urcare din clasament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.