Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cântăreaţa rap Nicki Minaj, subiectul unei miniserii documentare comandate de HBO Max

thefader.com
Nicki Minaj

Cântăreaţa rap Nicki Minaj va fi subiectul unei miniserii documentare comandate de HBO Max, regizată de Michael John Warren care a debutat în 2004 cu filmul „Fade to Black” despre Jay-Z, potriviti news.ro.

Platforma de streaming a comandat miniseria de şase episoade care va spune povestea personală şi cea profesională a cântăreţei.

Citește și: Fostul edil de la Sectorul 1 ar fi SUSȚINUT un traficant de influență - A beneficiat de sume de bani DISPROPORȚIONAT de mari în raport de venituri

Minaj va ghida privitorul printre cele mai provocatoare şi cele mai reuşite momente din viaţa ei. Fiecare episod va avea o durată de jumătate de oră.

„Vă va oferi o privire nefiltrată asupra vieţii mele şi a călătoriei mele profesionale”, a spus ea în anunţul făcut pe reţelele de socializare.

Citește și: Soția și Menajera, INTERPUSELE lui Daniel Tudorache - Lua prin intermediul lor diamante, vacanțe de lux, școli private, și aveau conturi și de 3 milioane de lei

Miniseria va fi regizată de Michael John Warren, care a mai lucrat cu Minaj pentru două documentare. Artista va fi producător executiv împreună cu regizorul şi cu Aaron L. Gilbert, Brenda Gilbert şi Cassandra Butcher pentru BRON Life, la fel şi Irving Azoff şi Tommy Bruce.

Nicki Minaj, născută pe 8 decembrie 1982 sub numele Onika Tanya Maraj, este cântăreaţă rap, compozitoare şi actriţă americană, originară din Trinidad şi Tobago. A fost pasionată încă din copilărie de actorie şi muzică, a cântat la clarinet şi a jucat în mai multe piese de teatru. A debutat în muzică în anul 2007 cu o serie mixtape-uri. Şi-a lansat albumul de debut, „Pink Friday”, în 2010. Discul s-a bucurat de un succes uriaş în rândul publicului şi criticilor, iar unele dintre publicaţiile prestigioase de specialitate au denumit-o pe Nicki Minaj „noua regină a muzicii hip-hop”.

Citește și: BREAKING Au fost VÂNDUTE, BĂTUTE, ÎNECATE controlat în CADĂ și INJECTATE cu heroină - Poveștile crunte a victimelor grupării lui Alex Bodi/Adrian Tâmplaru

Au urmat trei albume de studio, cel mai recent - „Queen” - fiind lansat în 2018. Cu zece nominalizări la premiile Grammy, din palmaresul ei fac parte şase trofee American Music şi patru MTV Video Music.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.