Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cântăreții și maneliștii vor da lovitura de sărbători. Se pleacă de la dublul prețului obișnuit

cnmr.ro
Gheorghe Turda

Cântăreții și maneliștii vor da lovitura de sărbători. Se pleacă de la dublul prețului obișnuit

Petrecerile de sărbători și Revelion umplu conturile artiștilor. Printre cei solicitați să susțină spectacole la sfârșit de an este și interpretul Gheorghe Turda. Dacă de Crăciun, onorariile pe care le încasează cântăreții nu sunt atât de mari, pentru noaptea dintre ani se plătește regește.

Într-un interviu pentru playtech.ro, solistul de muzică populară a povestit că se pregătește de turneul din Germania, unde este așteptat cu nerăbdare de românii din diaspora, de 1 Decembrie.

”Voi pleca în turneul de 1 Decembrie, în Germania, voi avea trei concerte, la Nurenberg, la Stuttgart și la Munchen, voi sta acolo până pe 6 decembrie”, a spus artistul.

De Crăciun, interpretul se va afla în inima Italiei, la Roma. Artistul spune că va susține un recital de colinde pentru românii care trăiesc în străinătate, iar de Revelion îi va bucura pe cei care petrec Revelionul acasă, pe Valea Prahovei.

”De Revelion voi cânta în localuri de pe Valea Prahovei, în Sinaia, în Predeal și în Poiana Brașov, am 4 recitaluri, până în prezent, dar s-ar putea să ajung la șase, vedem, în alți ani aveam și câte 11.

De Revelion se plătește dublu, ceea ce mulți artiști nu știu să ceară, trebuie să fie dublu plătit, pentru că este concurență mare și sunt multe solicitări”, a precizat cântărețul.

Deși nu a dorit să dezvăluie câți bani va încasa, reporterii Playtech au aflat câți bani primesc soliștii, în noaptea de Revelion 2024.

”Cel mai puțin se câștigă cam 1.500 de euro, dar Gheorghe Turda are 1.800 de euro, pentru un recital la o petrecere, de sărbători”, arată sursa citată.

Singurul lucru de care se teme Gheorghe Turda

La 75 de ani, Gheorghe Turda nu se teme decât de singurătate, motiv pentru care este dispus să se recăsătorească. Însă femeia care îi va sta alături trebuie să îndeplinească o condiție esențială.

"Se poate conviețui cu o femeie serioasă. Să fie ca și caracter cel puțin egal cu ce a fost doamna Turda. Alte pretenții nu aș mai avea, decât să stea lângă mine și eu să stau lângă dânsa, dar să aibă un caracter solid și sănătos. Și să o iubesc, să ne iubim, asta este important din punctul meu de vedere”, a spus artistul. Cu toate acestea, dacă va face marele pas, Gheorghe Turda nu se va căsători cu acte. A precizat că a fost însurat o singură dată în viață, cu o singură mare artistă pe care a iubit-o enorm.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.