Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cântăreţul britanic Tom Jones, internat de urgență la spital

standard.co.uk
tom jones

Cântăreţul britanic Tom Jones, în vârstă de 78 de ani, şi-a anulat mai multe concerte după ce a fost spitalizat din cauza unei infecţii bacteriene, informează Reuters, potrivit Mediafax.

Jones, printre ale cărui hituri se numără "It’s Not Unusual" şi "Delilah", şi-a cerut scuze fanilor, pe platforma de socializare online Twitter, pentru că a fost nevoit să îşi anuleze show-urile.

"Sir Tom Jones a fost diagnosticat cu o infecţie bacteriană şi este tratat în spital. Boala este sub control şi ne aşteptăm la o recuperare rapidă", se arată într-un comunicat.

Citește și: Jodie Whittaker, prima actriţă care va interpreta rolul principal în 'Doctor Who'

Artistul a mai spus că speră să își continue turneul britanic actual în luna august.

În cariera sa de peste 50 de ani, Tom Jones a avut un impact puternic asupra stilurilor muzicale pop, soul şi rhythm & blues şi a lansat piese celebre, precum "Delilah", "Mama told me not to come", "What's New Pussycat", "It's Not Unusual", "Sex Bomb", "Thunderball", "She's a lady", "Burning Hell", "Tower of Song" şi "Hit or Miss".

Citește și: Cronicari Digitali - prima campanie de informare care își propune să aducă patrimoniul cultural în mediul online

Tom Jones a primit titlul de Cavaler al Ordinului Imperiului Britanic din partea reginei Elizabeth a II-a, în 2006. Alte momente semnificative din lunga sa carieră sunt câştigarea unui premiu Brit "pentru cea mai bună contribuţie a unui artist în muzică", a trofeului Silver Clef pentru toate realizarile sale, a distincției Hitmaker (SUA) din partea compozitorilor americani din Hall of Fame, în 2010, a prestigiosului premiu Music Industry Trust (Marea Britanie), dar şi titlul de bărbatul anului 2012 din partea revistei GQ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.