Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cântăreţul Ed Sheeran, de la persoană fără adăpost la proprietar de case de lux: are proprietăţi imobiliare care se ridică la 63 de milioane de euro

UTV
Ed Sheeran

În tinereţe, cântăreţul Ed Sheeran a trăit 2 ani dormind în metroul londonez. Acum, are proprietăţi imobiliare care se ridică la 63 de milioane de euro și şi-a plătit cash casele, anunță MEDIAFAX.

Cântăreţul Ed Sheeran deţine în prezent un portofoliu de proprietăţi imobiliare impresionant, care se ridică la 63 de milioane de euro.

Citește și: Video Scene nebune! A fost nevoie de trei echipaje de poliție pentru a fi încătușat un bătrân care a refuzat să i se măsoare temperatura

Deşi le-a cumpărat cu bani gheaţă, artistul nu a fost atât de norocos dintotdeauna. El a povestit că obişnuia să doarmă în metroul londonez la începuturile carierei sale, în perioada 2008 - 2010. În prezent, Ed Sheeran, în vârstă de 29 de ani, deţine 27 de apartamente, case şi vile, potrivit contactmusic.com.

„Suma de bani investită de cântăreţ în proprietăţi este uimitoare, dar nu este decât o picătură într-un ocean atunci când o compari cu cele 600 de milioane de lire sterline pe care le-a câştigat din turneul Divide”, spune o sursă.

Citește și: Cozmin Gușă anunță o alertă de cutremur în interiorul Statului Paralel! ‘Dacă e doar pe sfert de cum zice’

Artistul ocupă de doi ani primul loc în topul celor mai bogate vedete britanice în vârstă de până la 30 de ani, cu o avere estimată la aproape 230 de milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.