Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Căpitanul echipei Angliei vrea să poarte brasarda OneLove la Cupa Mondială 2023

vavel.com
fotbal feminin
FIFA a descurajat purtarea brasardei, care susţine diversitatea şi incluziunea, de către căpitanii unor selecţionate europene la Cupa Mondială de fotbal din Qatar, prin impunerea unor sancţiuni sportive.

Williamson, care a purtat banderola OneLove la turneul final al EURO 2022, unde Anglia a devenit campioană europeană, speră să facă acelaşi lucru şi în turneul final din Australia şi Noua Zeelandă (20 iulie - 20 august).

''Este ceva ce vrem să facem. Este ceva ce vrem tot timpul anului şi am făcut-o anterior'', a spus Williamson la o conferinţă de presă înaintea meciul de deschidere, de joi, de la Cupa Arnold Clark, împotriva Coreei de Sud. ''Declaraţia care a fost făcută la EURO de fiecare echipă participantă a fost incredibilă, fiecare poză pe care o avem acolo cu trofeul are o bandă curcubeu. Este o etapă grozavă şi un moment grozav pentru promovarea valorilor în care credem atât de multe, aşa că sper să fie la fel'', a subliniat Williamson.

Căpitanul naţionalei feminine a Angliei s-a referit şi la gestul internaţionalului ceh Jakub Jankto, care a anunţat luni că este homosexual şi că vrea să-şi trăiască viaţa în ''libertate''.

''Aţi văzut un alt jucător făcând acest pas cu curaj şi şi-a schimbat întreaga viaţă. Ei nu ştiu ce urmează. Deci, pentru noi este important să fim solidari cu acest lucru, dar este ceva ce am făcut mereu, este ceva ce vom continua să facem. Nu este doar un impact în fotbal, încercăm să avem un impact pozitiv şi

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.