Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Căpitanul lui Borac Banja Luka, după meciul cu CFR Cluj: 'Victoria lor este meritată, bravo celor de la CFR. Au jucat mult mai bine azi'

GSP
CFR Cluj

Căpitanul formaţiei Borac Banja Luka, Stojan Vranjes, campion cu CFR Cluj în 2012, a declarat, marţi seara, că fosta sa echipă a meritat să câştige meciul din prima manşă a turului întâi preliminar al Ligii Campionilor pentru că a jucat mult mai bine.

"M-am simţit foarte bine aici la Cluj, dar acum, după ce am pierdut meciul nu pot să zic că mă simt la fel de bine. Victoria lor este meritată, bravo celor de la CFR. Au jucat mult mai bine azi. Dar avem încă un meci acasă unde o să încercăm să facem totul să câştigăm. Azi pe final am avut ocazia să facem meciul retur mai interesant, dar nu am înscris. Acum vedem ce se întâmplă în retur", a spus jucătorul bosniac la postul Digisport, potrivit agerpres.ro.

"Va fi mult mai greu cu această diferenţă de două goluri, dar avem 90 de minute şi vom încerca să obţinem un rezultat pozitiv. Fanii noştri vor face o atmosferă frumoasă, sperăm să ne ajute", a adăugat Vranjes, care a evoluat la CFR Cluj în returul sezonului 2011-2012.

CFR Cluj a învins echipa bosniacă Borac Banja Luka, scor 3-1 (2-1), marţi seara, în prima manşă a turului întâi preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, pe Stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'' din Cluj-Napoca.

Manşa secundă se va disputa în Bosnia, marţi 13 iulie, de la ora 21:00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.