Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Căpitanul lui Dinamo a EXPLODAT, după infarctul lui Neagoe: 'Omul ăla îşi dădea duhul şi ei înjurau. Parcă suntem în Evul Mediu'

www.digisport.ro
Dan Nistor Dinamo

Eugen Neagoe (51 de ani) a leşinat, duminică, în timpul meciului Dinamo-Craiova, scor 0-2, diagnosticul medicillor fiind stop cardio-respirator prin tahicardie ventriculară pe fond de tabagism. Starea de sănătate a tehnicianul s-a ameliorat, însă Dan Nistor a avut un mesaj dur pentru suporteri, scrie Mediafax.

Căpitanul lui Dinamo i-a criticat în termeni duri pe fanii echipei, după ce unii dintre ei înjurau în timp ce antrenorul echipei era scos cu ambulanţa din stadion, fiind în stare foarte gravă. Nistor a dezvăluit că fotbalișilor le este frică să mai joace după evenimentele din primele două etape. În prima rundă, mai mulţi suporteri au intrat pe teren în timpul partidei cu Viitorul, de la Constanţa, încheiată cu o înfrângere drastică, 0-5.

"E destul de ok, e stabil. Nu ştiam că e vorba de antrenorul nostru iniţial, când l-am văzut acolo. L-am văzut întins pe acolo, săracul, pe jos. Îşi dorea foarte mult să câştigăm meciul. Era un pic abătut, dar voia foarte mult să câştigăm. Înainte de meci mi-a zis 'Dane, hai să câştigăm, să se liniştească apele'. Era puţin agitat, îşi dorea să câştigăm.

Toată lumea e într-un haos. Jucătorilor le e frică, e ceva de nedescris, nu ştu ce vină au jucătorii, ce vină are Neagoe pentru ceea ce se întâmplă. Dacă erau oameni care au fost la Steaua, la Rapid, poate înţelegeam, dar nici aşa nu era normal. Omul ăla îşi dădea duhul şi ei înjurau. Parcă suntem în Evul Mediu... Spun şi îmi asum ce spun. Omul ăla are familie acasă. E inadmisibil aşa ceva", a declarat Nistor, luni dimineaţă, la DigiSport.

Citește și: ULTIMA ORĂ - Eugen Neagoe DEMISIONEAZĂ de la Dinamo

Nistor a vorbit şi despre momentele de după evenimentul care s-ar fi putut solda cu o tragedie şi este de părere că Eugen Neagoe se va întoarce în antrenorat, având în vedere pasiunea sa pentru fotbal.

"Vă daţi seama că nu ne mai stătea capul la fotbal când am intrat în cabină. Îmi doresc ca "Mister" să-şi revină şi vedem. Zilele astea ne rugăm pentru el, nu ne mai stă gândul la fotbal. La cât îl cunosc eu, nu cred că va renunţa aşa uşor. Chiar dacă unii îl vor înjura, îi vor cere demisia. Bineînţeles, dacă îi va da doctorul voie.

Ţipam la Kovacs să oprească meciul, el a zis că nu a văzut. N-are el vină, trebuiau cei de pe bancă, arbitrul de pe rezervă, să îi spună în cască. Practic, ei jucau şi un om era aproape să moară", a mai spus Nistor.

Stop cardio-respirator prin tahicardie ventriculară pe fond de tabagism a fost diagnosticul primit de Neagoe din partea medicilor de la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca. Acesta a fost adus duminică seara în stare gravă de la Arena Naţională din Bucureşti, unde i s-a făcut rău în timpul partidei cu Craiova (scor 0-2), din etapa a 2-a a Ligii 1.

Ajuns la spital, Neagoe a primit îngrijiri de urgenţă şi, în acelaşi timp, a fost supus unor investigaţii amănunţite la parter, unde se află şi toate aparatele de resuscitare de la Primiri Urgenţe. Marele noroc al antrenorului l-a reprezentat constituţia sa robustă şi faptul că a fost sportiv. Analizele au ieşit bune, coronarografia efectuată a arătat că nu sunt probleme şi s-a constatat că nu are vase de sânge înfundate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.