Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caporalul 'Pupăză' vrea o funcție mare după ce a intrat în politică: a luat în vizor o stațiune îndrăgită de milioane de români

Foto Facebook
Grig Chiroiu

Actorul Grig Chiroiu, proaspăt membru al Partidului Naţional Liberal, nu exclude o posibilă candidatură nici la Primăria Băile Olăneşti, dar asta numai dacă în urma evaluării interne a filialei judeţene a partidului şi în sondajele de opinie nu se va califica pentru a candida la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea - așa cum deja a fost propus, relatează Agerpres.

"Vedem dacă într-adevăr se validează faptul că eu voi fi cel care va candida (la preşedinţia Consiliului Judeţean Vâlcea, n.r.). Adică până la momentul acela, noi vorbim de nişte propuneri. Eu le-am spus că oamenii mă vor la Primăria Băile Olăneşti, dar mi-au spus că aş putea să-i ajut poate mai mult din această poziţie (de preşedinte al Consiliului Judeţean, n.r.). (...) Dacă va fi desemnat un alt candidat, e foarte frumos. Asta înseamnă că deja ocupăm tot. Ocupăm şi preşedinţia Consiliului Judeţean, şi Primăria Băile Olăneşti şi Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea. Eu pot să mă îndrept oriunde consideră oamenii că aş fi potrivit pentru ei", a declarat, vineri, Chiroiu, la sfârşitul unei conferinţe de presă organizată de PNL Râmnicu Vâlcea.

Grig Chiroiu, cunoscut pentru rolul "Caporalul Pupăză" din serialul TV "Trăsniţi în NATO", este propunerea liberalilor din Râmnicu Vâlcea pentru Consiliul Judeţean, însă pentru a ajunge oficial candidat al PNL pentru această funcţie, va trebui mai întâi să treacă de competiţia internă a filialei judeţene a partidului. "Este o chestie statutară. Organizaţia Râmnicu Vâlcea şi-a desemnat un candidat. Bineînţeles că şi filiala Vâlcea a PNL poate să vină cu propuneri. Termenul a fost prelungit de filiala judeţeană a partidului până la data de 1 iulie, pentru ca să depunem documentaţia cu absolut tot ceea ce trebuie. Va urma o evaluare, iar decizia se va lua pe seama unui sondaj. Va fi un sondaj în care noi credem cu tărie", a precizat preşedintele PNL Râmnicu Vâlcea, Virgil Pîrvulescu.

De ce a ales PNL?

Chiroiu a spus că a ales să se alăture PNL Râmnicu Vâlcea pentru că a "rezonat" cu cei care i-au făcut propunerea să intre în partid, deşi, de-a lungul anilor a mai avut propuneri şi din partea altor formaţiuni politice. "Faptul că acum s-a întâmplat să fie ceva concret, adică să mă implic, cum se spune, trup şi suflet, se datorează şi faptului că am întâlnit nişte oameni, exact aşa cum am spus-o, care au rezonat foarte bine cu mine şi cu principiile mele, mai ales în aceste momente care sunt foarte grele pentru ţară în general, pentru noi oamenii şi în momentul ăsta aş putea spune chiar pentru Partidul Naţional Liberal.

De fapt pentru liberalism în general. Noi suntem oameni care avem o altfel de gândire, în sensul în care ne putem exprima liber ceea ce vrem să facem, ceea ce nu ne place, ceea ce nu ne place la cei care sunt puşi, atenţie mare, în slujba noastră, a oamenilor. Şi s-a întâmplat, cam de multe ori în viaţă cel puţin la mine, ca astrele, să zic aşa, să se alinieze şi să mă întâlnesc cu aceşti oameni. Deci şi Cezar Bulacu şi Virgil Pîrvulescu, practic au venit la mine, ne-am întâlnit. Primul lucru a fost aşa: eu stăteam pe un fotoliu, ei stăteau pe canapea şi am spus că suntem în poziţii divergente. Eu sunt reprezentantul oamenilor şi voi, din punctul meu de vedere, sunteţi oameni politici, deci din start suntem în război. Şi ei au spus da, ai perfectă dreptate, dar stai un pic şi ascultă. Şi au început să-mi spună lucruri pe care, culmea, le spuneam şi eu. Deci, s-a văzut clar că sunt de partea mea. Mi-a plăcut modul de abordare, mi-a plăcut faptul că au spus 'nu tu ai nevoie de noi, ci noi de tine'", a mai declarat Chiroiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.