Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Captură de PROPORŢII a poliţiştilor de frontieră. MII de pachete de ţigări, găsite în pereţii unui microbuz

economica.net
tigarete

Peste 14.000 de pachete de ţigări de contrabandă au fost descoperite în pereţii dubli ai unui microbuz oprit pentru control în judeţul Satu Mare, şoferul fiind reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii de frontieră, informează un comunicat de presă al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) transmis vineri AGERPRES.

Conform sursei citate, un echipaj al poliţiei de frontieră a oprit pentru control, pe raza localităţii Dorolţ, din judeţul Satu Mare, un microbuz înmatriculat în România şi condus de un cetăţean ucrainean în vârstă de 49 de ani.

"Din primele verificări asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit un loc special amenajat între compartimentul marfă şi compartimentul destinat pasagerilor (perete dublu) în care a putut fi observată o cantitate mare de ţigări, fapt pentru care şoferul a fost condus, împreună cu microbuzul, la sediul poliţiei de frontieră pentru continuarea cercetărilor. În urma controlului amănunţit, în locul special amenajat au fost descoperite 14.060 pachete cu ţigări de diferite mărci, de provenienţă ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de 165.000 lei", se arată în comunicat.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar microbuzul a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Pe numele cetăţeanului ucrainean a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pe 30 de zile.

Citeşte şi: Român căutat de autorităţile din Franţa pentru omor, reţinut la Constanţa .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.