Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Captură' importantă a DIICOT după percheziții: Interlopul Bebino, lider al Clanului Sportivilor, dus la audieri

interlop Bebino

Celebrul interlop Marius Alecu, cunoscut sub numele de Bebino, este vizat de investigația DIICOT într-un dosar de trafic de droguri de mare risc cîn care s-au desfășurat percheziții miercuri dimineța. Bebino, a cărui notorietate îl precede, este în prezent interogat de procurorii DIICOT după o serie de percheziții domiciliare care au vizat traficanții de droguri din regiune.

Evoluțiile recente vin după un schimb de focuri în Chiajna, în urmă cu doar două zile, în care Bebino ar fi fost implicat. Potrivit primelor informații, acesta ar fi fost împușcat în confruntarea cu o bandă rivală, însă cel care a tras a dispărut în mod misterios. Cu toate acestea, Bebino a respins rapid aceste afirmații, negând cu vehemență orice rănire prin împușcare și insistând asupra faptului că doar se afla în apropiere, deși nu a fost implicat direct în incident.

Percheziții în București și Călărași

DIICOT și Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) au emis un comunicat de presă care face lumină în ancheta în curs.

„La data de 24.01.2024 procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București efectuează 6 percheziții domiciliare, în municipiul București și județul Călărași, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. Din cercetările efectuate a reieșit că, în perioada noiembrie 2023 - ianuarie 2024, doi suspecți au comercializat, respectiv intermediat comercializarea unor cantități de cocaină (drog de mare risc), către consumatori din municipiul București”, se arată în comunicat.

Surse apropiate anchetei au confirmat faptul că Bebino se numără printre persoanele interogate de autorități cu privire la posibila sa implicare în operațiunea de trafic de droguri. Deși detaliile rămân vagi în acest stadiu, se pare că celebrul interloă nu este imun la brațul lung al legii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.