Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Captură RECORD în Spania: Vameșii au depistat un transport de 210 milioane de euro într-un container în care trebuiau să fie...banane

steag spania

Autorităţile spaniole au anunţat marţi că au confiscat într-un port circa 6 tone de cocaină, cu o valoare estimată de 210 milioane de euro, una dintre cele mai importante capturi de cocaină din Europa, potrivit Ministerului de Interne spaniol, relatează AFP.

Garda civilă şi poliţia de frontieră au descoperit 5,88 de tone de cocaină pură pe data de 28 noiembrie, ascunse într-un container în care ar fi trebuit să se afle banane, şi care a sosit în portul Algesiras din Andaluzia, provenind din Medellin, Columbia, se arată în comunicatul ministerului spaniol, scrie agerpres.ro.

Citește și: După decesul Regelui Mihai, Gabriela Firea pregătește o schimbare majoră! Anunțul făcut în urmă cu câteva momente

Poliţia a arestat un spaniol care se ocupa de activitatea de import a companiei de distribuţie a fructelor şi legumelor cu sediul la Barcelona, care a folosit containerul.

Doi presupuşi complici, un cetăţean din Honduras şi unul din Portugalia, care locuiesc în Barcelona, au fost de asemenea arestaţi.

Citește și: Mediul de afaceri „atacă”! Guvernul Tudose, pus la zid!

"Este cea mai mare cantitate confiscată într-un container în Spania", a scris Ministerul de Interne spaniol, şi "una dintre cele mai importante din Europa".

Destinaţia finală a containerului de banane era oraşul catalan El Prat de Llobregat, unde se află aeroportul din Barcelona.

Citește și: O imensă lovitură pentru Familia Regală! Ce ar urma să PIARDĂ aceasta, după decesul Regelui Mihai

Spania este principalul punct de intrare al drogurilor în Europa, datorită proximităţii sale cu Africa de Nord, regiune producătoare de canabis, şi a legăturilor sale cu America de Sud de unde provine cocaina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.