Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Capul Bisericii Ortodoxe Ruse leagă paradele gay de invadarea Ucrainei

www.romaniatv.net
Patriarhul Kirill

Dacă liderul rus Vladimir Putin a ordonat „operațiunea specială” în Ucraina pentru „a demilitariza și a denazifica” țara, liderul Bisericii Ordodoxe Ruse a spus luni că acest război este „despre partea lui Dumnezeu pe care se va poziționa umanitatea” în lupta între susținătorii paradelor de homosexuali și a guvernelor din Vest care le permite și între oponenții lor din estul Ucrainei, scrie The Moscow Times.

„Paradele gay sunt menite să demonstreze că păcatul este parte din comportamentul uman. De aceea, pentru a intra în clubul acestor țări, trebuie să ai parade gay”, a spus, luni, patriarhul Kiril, într-un discurs despre războiul din Ucraina și valorile fundamentale ale omenirii.

Kiril a caracterizat paradele gay ca fiind „un test de loialitate” față de guvernele occidentale, ceea ce republicile separatiste din Ucraina au refuzat să facă.

„Timp de 8 ani s-a încercat distrugerea a ceea ce exista (spiritual) în Donbas. Însă Donbasul refuză categoric aceste așa-zise valori oferite de cei care susțin că reprezintă noua ordine mondială. Oamenii și țările care refuză aceste 'valori' nu mai sunt considerați parte a acestei lumi”, a adăugat liderul religios rus.

Patriarhul ortodox rus consideră că „dacă umanitatea acceptă că păcatul nu este o încălcarea a legii dumnezeiești, dacă umanitatea acceptă păcatul ca parte din comportamentul uman, atunci civilizația umană se va termina aici”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.