Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cara Delevigne, de pe podiumul modei la literatura pentru tineret

pinterest.com
Cara Delevigne

Cunoscuta top model şi actriţă britanică Cara Delevigne a debutat în literatură cu primul său roman "provocator" despre "prietenie, propria identitate şi aparenţe înşelătoare", potrivit editurii Crossbooks, care a publicat cartea în Spania, şi a acordat un interviu ziarului La Vanguardia. 

Citeşte şi: Parchetul DEZVĂLUIE de ce a fost REŢINUT un primar PSD. Magistraţii decid ACUM dacă edilul merge în AREST

Sub titlul "Mirror, Mirror", cartea se adresează unui public tânăr şi prezintă povestea a patru adolescenţi de 16 ani, Red, Leo, Naomi şi Rose, care încearcă să-şi afle propria identitate în timp ce sunt cufundaţi într-un amplu proces de maturizare personală. 

Controversatul top model şi actriţă britanică, care a declarat că se numără printre victimele abuzurilor sexuale ale producătorului Harvey Weinstein, a spus că "adoră" aceste personaje şi povestea pe care ele o reprezintă. 

Este vorba de viaţa a patru tineri neadaptaţi: Red, care locuieşte cu o mamă alcoolică şi un tată mereu absent; Leo, care este atras de fratele său pe un drum obscur şi violent; Rose, care alternează băieţii cu alcoolul pntru a-şi anestezia durerea pe care o simte faţă de trecutul său şi Naomi, care fuge de acasă pentru a găsi libertatea, potrivit AGERPRES.

Sunt singuri pe lume până îşi formează propria familie şi gaşcă, "Mirror, Mirror": locul unde pot fi ei înşişi. Brusc, Naomi dispare şi este găsită moartă pe malul Tamisei, aparent într-o tentativă de suicid. Această tragedia îi afectează profund pe prietenii ei, care se învinovăţesc reciproc pentru a nu fi auzit "semnalele" trase de ea. 

"Procesul de a scrie această poveste a fost experienţă care mi-a schimbat viaţa", a spus Delevigne, pe care editura o consideră "o supervedetă care merge pe drumul ei". 

Potrivit editurii, Delevingne este una dintre "tinerele cele mai influente ale generaţiei sale, cu peste 40 de milioane de follower-i pe Instagram, considerând că romanul său "explorează complicata lume a adolescenţei" prin intermediul unor teme ca "prietenia, sexualitatea, succesul sau eşecul".

Citeşte şi: Traian Băsescu RUPE TĂCEREA peste Prut: 'E datoria mea să spun ADEVĂRUL...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.