Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carambol pe o stradă din Sibiu, din cauza unui șofer băut care a fugit de la locul accidentului

carambol

Patru mașini a fost implicate într-un carambol, miercuri, pe o stradă din orașul Sibiu, din cauza unui șofer beat. Acesta a fugit de la locul accidentului, fiind găsit, la scurt timp, de polițiști. Un bărbat a fost rănit, anunță MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu, Elena Welter, accidentul s-a produs pe strada Semaforului, din Sibiu, între trei mașini și o autoutilitară.

Citește și: Gabriela Firea reacționează după declarațiile lui Tătaru și Arafat: Nu am auzit nici măcar o măsură care să vină din partea Guvernului şi care să ne garanteze limitarea răspândirii coronavirului

Șoferul care ar fi produs evenimentul a abandonat vehiculul după impact.

„Șoferul primului autoturism lovit, un sibian în vârstă de 50 de ani, va fi transportat la spital, conștient. La scurt timp după producerea accidentului, polițiștii de ordine publică l-au identificat pe șoferul în cauză (care a fugit – n.r.), un sibian în vârstă de 46 de ani, iar în urma testării sale alcoolscopice a rezultat o concentrație de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a spus Welter.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere sub influența alcoolului, respectiv părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.