Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carantina a fost prelungită cu încă 7 zile în Slobozia. Rata de infectare este de 6,2 la mia de locuitori

carantina

Perioada de carantină pentru municipiul Slobozia a fost prelungită, fiind a cincea săptămână în care se aplică măsuri stricte de prevenire a răspândirii coronavirusului, în condiţiile în care incidenţa cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 este de 6.2 la mia de locuitori. Măsura de carantinare a oraşului a fost prelungită cu 7 zile.

Prin ordinul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) din 10 decembrie, măsura de carantină zonală a municipiului Slobozia se prelungeşte pentru o perioadă de 7 zile, potrivit news.ro.

Citește și: Kamara intervine sarcastic în scandalul acuzației de rasism asupra lui Colțescu: Sunt component al trupei Alb Negru. Oare am voie să mai spun așa?

”Perioada de carantinare a localităţii Slobozia se prelungeşte pentru o perioadă de încă 7 zile.Suntem aproape de a ieşi din perioada de carantinare a localităţii pentru că incidenţa cazurilor de îmbolnăvire este de 6,2/1000 locuitori şi este în scădere în ultimele zile", au anunţat, joi seară, reprezentanţii Primăriei Slobozia.

Astfel, în perioada următoare, vor trebui respectate în continuare măsurile impuse în ultimele trei săptămâni în încercarea de a limita răspunderea coronavirusului.

Citește și: Cozmin Gușă dă vina pe Traian Băsescu, pentru eșecul PMP de la alegeri! ‘Băse cel vinovat’

Printre altele, se menţine limitarea capacităţii magazinelor/supermarketurilor/hipermarketurilor la maxim 30%, cu respectarea normelor de distanţare fizică.

În cazul centrelor comerciale/parcurilor comerciale, se limitează accesul persoanelor, astfel încât să se asigure 8 metri pătraţi/persoană.

În judeţul Ialomiţa, de la debutul pandemiei s-au înregistrat 5.415 cazuri de COVID-19, 37 de noi cazuri fiind raportate joi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.