Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cât mai durează carantina de noapte și cât timp vor fi interzise nunțile și botezurile

Mediafax
razie evadat politie

În urmă cu aproape o lună, pe 22 octombrie, CNSU, prin vocea lui Raed Arafat, anunța că se instituie carantina de noapte pentru persoanele nevaccinate și vor fi interzise nunțile și botezurile pentru 30 de zile.

Decizia a fost confirmată printr-o hotărâre de guvern care modifica anexele hotărârii privind prelungirea stării de alertă.

Vineri, la aproape 30 de zile de la decizie, CNSU s-a întâlnit adoptând o hotărâre pentru a stabili regulile pentru manifestările de Ziua Națională, dar și o serie de relaxări vizând concertele, festivalurile și competițiile sportive - VEZI AICI

Întrebați care este explicația pentru care carantina de noapte sau interzicerea nunților și botezurilor rămân în vigoare, oficiali ai Grupului de Comunicare Strategică au răspuns că: „măsurile adoptate sunt analizate periodic (la doua săptămâni) din perspectiva eficientei lor și a necesității de a fi păstrate ori modificate. În funcție de aceste analize se pot emite noi hotărâri”.

„Masurile adoptate prin hotărârea de guvern pentru prelungirea stării de alertă sunt valabile pana la modificarea acestei hotărâri”, au precizat aceșția.

Restricțiile sus menționate au fost menținute în ultima hotărâre de guvern pentru prelungirea stării de alertă pentru 30 de zile, adoptată pe 12 noiembrie și publicată în Monitorul Oficial pe 13 noiembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.