Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carantina zonală se prelungeşte cu şapte zile pentru comuna Copăceni din județul Ilfov

carantina

Măsura de carantină zonală se prelungeşte cu şapte zile pentru comuna Copăceni, începând de marţi, de la ora 22,00, potrivit unui comunicat al Prefecturii Ilfov, informează Agerpres.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat o hotărâre privind încetarea măsurii de carantină zonală pentru comuna Dragomireşti-Vale, cu satele aparţinătoare Dragomireşti-Vale, Dragomireşti-Deal şi Zurbaua, începând de marţi, de la ora 22,00.

În urma evaluării analizei de risc a comunităţii din comuna Cornetu, înaintată de către DSP Ilfov Institutului Naţional de Sănătate Publică - Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile, pe baza procedurii de avizare/ridicare a carantinei zonale existentă la nivelul INSP-CNSCBT, a fost avizată măsura de ridicare a carantinării pentru Cornetu, începând de marţi, ora 22,00, a mai informat Prefectura Ilfov.

Incidenţa cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori este marţi de 5,45 pentru Copăceni, 5,01 pentru Dragomireşti-Vale şi 3,21 pentru Cornetu.

Copăceni a intrat în carantină din 6 aprilie, pentru 14 zile.

Dragomireşti-Vale a intrat în carantină pentru două săptămâni începând din seara zilei de 30 martie. Pe 13 aprilie măsura a fost prelungită cu şapte zile.

Citește și: VIDEO - Alertă la Marea Neagră: doi scafandri se află în stop cardio-respirator; medicii îi resuscitează

Cornetu a intrat în carantină din seara zilei de 16 martie, pentru o perioadă de 14 zile. Măsura a fost prelungită din 30 martie cu două săptămâni şi din 13 aprilie, cu şapte zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.