Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caravana de strângere a semnăturilor a cucerit Timișoara

caravana umanistilor tm

100 de umanişti au cucerit Timişoara cu Deminate, Onoare şi Curaj şi au strâns peste 3000 de semnături. Coordonatorul Politic Naţional al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) Cristian Popescu Piedone alături de „Caravana Umaniştilor” pentru strângerea semnăturilor pentru susţinerea iniţiativei legislative a cetăţenilor privind “Valorificarea experienţei profesionale acumulate de persoanele de vârsta a III-a prin angajarea în sectorul privat”, a ajuns sambătă 13 aprilie în Timişoara.

În ciuda vremii mai puţin prietenoase cei 100 de membrii ai Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) alături de Cristian Popescu Piedone Cordonatorul Politic Naţional, Raoul Gordean liderul Filialei judeţene Timiş şi Petru Mărginean Coordonatorul Zonei de Dezvoltare Vest s-au mobilizat în cursul dimineţii şi au străbătut pieteţele din Timişoara. În piaţa centrală Flavia Umaniştii s-au întâlnit cu cetaţenii pentru a le explica necesitatea reintegrării pe piaţa muncii a pensionarilor care işi doresc să işi reia activitatea în domeniile în care au experienţă profesională, precum şi împortanţa strângerii celor 100.0000 de semnături pentru promovarea iniţiativei în Parlament .

Citește și: Tudorel Toader, fără emoții înainte de votul din Senat: 'Orice zi este importantă, orice zi are şi părţi plăcute şi părţi mai puţin plăcute'

Campania de promovare şi de strângere a semnăturilor în sprijinul iniţiativei legislative cetăţeneşti s-a desfăşurat şi în zonele centrale din Timişoara, în Piaţa Victoriei, Piaţa Libertăţii precum şi în Piaţa Unirii.

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) aflat sub coordonarea lui Cristian Popescu Piedone este alături de societatea civilă prin campania naţională de promovare a inițiativei cetățenești pentru valorificarea potențialului și experienței profesionale a pensionarilor se află pe zi ce trece tot mai aproape de depunerea în Parlament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.