Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cardi B: Am fost agresată sexual în timpul unei şedinţe foto pentru o revistă

hiphopdx.com
Cardi B

Cântăreaţa R&B şi actriţa americană Cardi B a dezvăluit că a fost agresată sexual în timpul unei şedinţe foto pentru o revistă, scrie The Guardian, potrivit news.ro.

Într-o discuţie avută cu prezentatoarea TV şi radio Angie Martinez, ea a spus: „Am mers să pozez pentru această revistă şi fotograful încerca să se apropie de mine. Şi-a scos penisul. Am fost atât de furioasă... Ştii ce este nebunesc? I-am spus proprietarului revistei şi el m-a privit de genul «Aşa, şi?»”.

Cardi B, pe numele real Belcalis Almanzar, nu a numit publicaţia, nici fotograful şi nici nu a precizat când a avut loc acest incident.

„Sunt fete din cartier despre care ştiu că au avut parte de acelaşi tip de tratament. Te fac să te simţi că trebuie să faci anumite chestii. Se întâmplă zilnic”, a spus ea legat de mişcarea #MeToo.

Citește și: Brad Pitt, despre divorţul de Angelina Jolie: A trebuit să-mi înţeleg propria vină

Cântăreaţa a mai făcut referire la incident în 2018, când, într-un interviu, a spus: „Pun pariu că dacă femeile astea ies şi vorbesc despre asta, oamenii vor spune «Şi ce? Eşti o târfă. Nu contează»”.

Cântăreaţa a devenit celebră în 2017, a primit de atunci şapte nominalizări la premiile Grammy, iar albumul ei de debut „Invasion of Privacy” s-a clasat pe primul loc în Billboard 200.

Recent, ea a debutat şi în lungmetraj. Joacă alături de Jennifer Lopez în „Hustlers”. În plus, va prezenta împreună cu TI şi Chance the Rapper show-ul „Rhythm + Flow” produs de Netflix.

Cardi B a apărut şi într-un clip pentru campania lui Bernie Sanders pentru alegerile prezidenţiale din 2020.

În luna iunie, ea a pledat „nevinovat” împreună cu alte două persoane pentru 12 capete de acuzare, inclusiv agresiune, în urma unui incident violent care a avut loc într-un club din New York în 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.