Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cardurile de energie: Poșta Română face apel la calm și cere românilor să nu dea năvală luni la ghișee

Radu Pop
www.radiocluj.ro
Poșta Română

Directorul Poștei Române, Valentin Ștefan, face apel la beneficiarii cardurilor de energie să nu se îngrămădească luni la ghișee pentru că respectivele carduri pot fi folosite până în luna iulie.

„Ne facem griji din punctul acesta de vedere ( eventuale cozi la oficiile poștale n.r.), este singurul lucru pe care nu îl putem controla. Nu știm dacă se trezesc, de exemplu, 200 de beneficiari care toți să vină luni la prânz. Va exista clar coadă acolo. Va fi un lucru neplăcut pe care încercăm să-l evităm. Oamenii să înțeleagă că pot folosi aceste carduri până la sfârșitul lunii iunie și dacă văd că este coadă la oficiul poștal să vină fie mai târziu, fie a doua zi. În funcție de fluxul de clienți, am luat în calcul inclusiv prelungirea programului de lucru atât în timpul săptămânii, cât și sâmbăta și duminica”, a declarat directorul Poștei, la podcastul Digi Context.

În București sau Piatra Neamț, unele oficii poștale au înființat ghișee separate unde pot fi achitate facturi doar cu cardul de energie.

„Am recomandat (șefilor de oficii poștale n.r.) să instaleze calculatoare noi, să se asigure că cel puțin în primele săptămâni vor fi mai multe ghișee disponibile. Unii au crescut această capacitate (ghișee mai multe n.r.), alții au creat un ghișeu sau două ghișee speciale care fac doar încasare facturi, facturi cu cardul de energie. De exemplu, în Piatra Neamț avem un director de oficiu poștal care a spus că va face acest lucru, în București mai multe oficii poștale au luat această decizie (ghișee speciale n.r.)”, a precizat Valentin Ștefan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.