Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine este candidatul ALDE la primăria Pitești

alde_97349000

gereaFostul ministrul al Energiei, Mediului de Afaceri și IMM-urilor Andrei Gerea va fi candidatul ALDE la primăria Pitești.

El deține și funcția de vicepreședinte ALDE la nivel național.

„În cei aproape 12 ani de când sunt parlamentar, de fiecare dată când am ocupat funcții ministeriale, am încercat prin activitatea mea să ajut cât am putut de mult județul Argeș și Piteștiul. Am considerat că este o datorie a mea să continui această muncă și să folosesc experiența câștigată în administrația guvernamentală pentru a veni cu proiecte viabile pentru Primăria Pitești și pentru a impune și o viziune nouă pentru dezvoltarea orașului.  Mă bucur că suntem atât de mulți, că avem printre candidații la primării multe doamne, că avem tineri foarte implicați și că am reușit să îi ținem aproape și pe cei cu mai multă experiență administrativă și de viață. Am intrat în acestă competiție pentru a câștiga Primăria Pitești. Trebuie să ținem minte permanent că trebuie să ne facem treaba și după ce vom fi aleși. Oamenii vor avea încredere în noi când vor vedea că ne-am respectat angajamentele. Sunt convins că suntem o forță în Argeș, trebuie să și demonstrăm acest lucru”, a declarat Andrei Gerea.

Au fost validate candidaturile pentru primăriile din Câmpulung – Sergiu Cicu, din Mioveni – Cristian Toma, din Ștefănești – Nanu Carzol, din Topoloveni – Dorinel Dima și Costești – Dan Vasile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.