Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Care este relația doctorului Valeriu Gheorghiță cu președintele Klaus Iohannis

Spatiul Medical
Valeriu Gheorghita

Medicul militar Valeriu Gheorghiță a fost sunat personal de președintele Klaus Iohannis atunci când i-a fost încredințată campania națională de vaccinare anti Covid. Invitat în emisiunea La cină, cu Ionela Năstase și Adi Hădean, colonelul Gheorghiță a vorbit despre momentul în care a fost ales să coordoneze campania de vaccinare, despre implicarea președintelui Iohannis, dar a spus și de ce crede el că a fost numit de șeful statului pentru această funcție importantă. Medicul Gheorghiță crede că a contat, pe lângă rigoarea unui sistem din care provine și parcursul profesional, și faptul că nu este înregimentat politic.

“L-am simțit alături (n.r.: pe președintele Klaus Iohannis) și apreciez că rolul dumnealui este extrem de important în toată această campanie de vaccinare și îi mulțumesc pe această cale și pentru faptul că mi-a încredințat această misiune extrem de onorantă, plină de responsabilitate, am înțeles care este rolul și care este misiunea mea și sper să reușesc ca lucrurile să fie cât mai bine organizate în continuare”.

Întrebat dacă șeful statului l-a anunțat personal că va fi coordonatorul campaniei, dr. Valeriu Gheorghiță a spus: “A fost o întrevedere pe care am avut-o înainte de a fi desemnat, evident, e un lucru absolut firesc să cunoști o persoană căreia vrei să-i încredințezi un demers absolut strategic, aș putea spune, și de siguranță națională și ulterior am fost anunțat că mi se încredințează această mare responsabilitate.”

Medicul Valeriu Gheorghiță a mai spus că primul telefon pe care l-a dat după ce a aflat că va coordona campania de vaccinare a fost către soția sa, Cristina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.