Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Care sunt cei mai căutați infractori români din Europa: lista neagră a Europol

Sunt căutați în toată lumea, dar autoritățile nu reușesc să dea de urma lor sau îi au în custodie și îi scapă printre degete. În acest moment, Gregorian Bivolaru este cel mai căutat român de pe lista Europol, iar autoritățile române tocmai l-au eliberat din închisoare.

Citește și: Miza uriaşă a dosarului Belina: Liviu Dragnea, adevărata ţintă a DNA / COMENTARIU

Citește și: Traian Băsescu intervine în scandalul cu Ucraina: Acuzaţii dure la adresa lui Klaus Iohannis

Gregorian Bivolaru este primul pe lista Europol. A fost eliberat din închisoare pentru că judecătorii au considerat că s-a reabilitat şi că nu mai reprezintă un pericol pentru societate, iar procurorii au fost de acord. La câteva zile, e căutătat de autorităţile finlandeze, care îl vor la închisoare. În Finlanda, a fost condamnat în lipsă pentru abuzuri sexuale, informează Digi24.

Numărul doi pe lista poliţiştilor europeni este Gheorghe Clapon. Bărbatul este din Iaşi este vinovat pentru o înşelăciune de 1,2 milioane de euro.

Gheorghe Clapon este dat în urmărire internaţională din aprilie. Judecătorii l-au condamnat la 9 ani și 4 luni de închisoare pentru înşelăciune, uz de fals şi spălare de bani.

De închisoare fuge şi fratele lui Omar Hayssam. Este numărul trei pe lista Europol.

Mukhles Hayssam a fost condamnat la 5 ani de închisoare de magistraţii Înaltei Curţi, acuzat că l-ar fi ajutat pe Omar Hayssam să fugă din România dar şi de răpirea jurnaliştilor în Irak.

De trei ani, fratele lui Omar Hayssam este căutat. Topul Europol este completat de Ionel Silvestru. Bărbatul este Tulcea şi este condamnat pentru infracţiuni cu violenţă.

Ionel Silvestru este căutat de mai bine de 6 ani pentru trafic de persoane, trafic de minori şi proxenetism. Are de executat o pedeapsă de 12 ani. Racola fete din Măcin pe care le trimitea în clusuburi din Marea Britanie şi Spania.

Primelor patru locuri din topul Europol li se adaugă alţi 65 de urmăriţi internaţional.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.