Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carla Bruni: 'Plecarea de la Elysee a fost o ușurare'

sarkozy

Cântăreața fost top model și fosta primă doamnă franceză Carla Bruni Sarkozy a declarat că șederea sa la Palatul Elysee, în calitate de consoartă a lui Nicolas Sarkozy, a fost pentru ea o mare onoare, dar și o ușurare atunci când soțul ei și-a încheiat mandatul de președinte al Franței, relatează EFE. "A fost o mare onoare și totodată o ușurare să plec", a declarat Carla Bruni, într-un interviu care va apărea în numărul din septembrie al revistei Vanity Fair, potrivit unor extrase publicate de mass-media franceze.

Bruni a declarat că este mulțumită de faptul că fostul președinte conservator, învins în alegerile din 2012 de socialist Francois Hollande, a renunțat la politică. "Sunt mulțumită că soțul meu a ieșit din acest război, din această luptă atât de brutală", a declarat artista, al cărei viitor album, 'French Touch', va fi lansat în octombrie. Bruni, care s-a căsătorit cu Sarkozy în 2008 și are cu el o fiică în vârstă de 5 ani, Giulia, a spus că plecarea de la Elysee nu a fost mai grea decât ieșirea dintr-un muzeu frumos, conform Agerpres.

Ea a ținut să precizeze că îi place solemnitatea acestei clădiri, construită între 1718 și 1722 și amplasată în una dintre zonele cele mai exclusiviste ale Parisului. "Frumusețea palatelor Republicii fac onoare patrimoniului nostru. Sunt de ginte latină. Îmi plac palatele siciliene, stucăria, oglinzile, covoarele și grădinile", a declarat revistei Vanity Fair, cântăreața franco-italiană, în vârstă de 49 de ani, cu 12 ani mai tânără decât Sarkozy.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.