Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Napoli: 'Nu știu dacă voi mai rămâne aici. Voi discuta cu președintele'

www.agerpres.ro
Carlo Ancelotti

Carlo Ancelotti (60 de ani), antrenorul lui Napoli, a declarat, marți seara, după victoria obținută contra lui Genk, scor 4-0, că nu știe dacă va mai rămâne pe banca tehnică a italienilor și că va avea o discuție cu președintele Aurelio De Laurentiis, miercuri, anunță MEDIAFAX.

"Nu știu dacă voi mai fi antrenor aici și la meciul de sâmbătă. Vom face o evaluare alături de președinte, mâine. Eu nu am demisionat niciodată în carieră și nu o voi face. Această echipă are calitate și a demonstrat în Liga Campionilor", a declarat Ancelotti, potrivit Sky Sports Italia.

Citește și: Alertă pentru șoferi! Riscați să rămâneți fără bani! Este fals

Ulterior, Ancelotti a fost întrebat de jurnaliști dacă găsește asemănări între despărțirea de Bayern Munchen și posibila plecare de la Napoli.

"A fost diferit la Munchen. Acolo a fost o problemă în tot clubul. Am crezut atunci că e nevoie de o schimbare de generație și am avut probleme cu anumiți jucători. Problema de acum este că echipa nu se exprimă la capacitate maximă, dar nu au existat alte conflicte, cu excepția celor izolate, care au loc peste tot. E complet diferit. E normal să fiu în atenția tuturor și să fiu judecat după ceea ce fac. În cazul meu, rezultatele nu sunt satisfăcătoare. Vrem să ne îmbunătățim parcursul din Serie A, așa că sper ca obbținerea calificării în optimilie Ligii Campionilor să ia din presiunea de pe umerii jucătorilor", a mai spus Ancelotti.

Citește și: Lovitură pentru Adrian Năstase! Decizia luată azi .

Carlo Ancelotti o pregătește pe Napoli de la începutul sezonului 2018/2019. El a terminat pe locul secund în ediția precedentă de campionat din Italia, însă rezultatele mai slabe în Serie A au apărut în actuala stagiune, echipa fiind pe locul 7, după 15 runde, cu 21 de puncte. În schimb, italienii au obținut calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor, marți, după ce au învins Genk, scor 4-0.

Presa din Italia a scris, marți, că Ancelotti va fi demis de la Napoli, iar succesorul său va fi Gennaro Gattuso.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.