Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carlos Alcaraz s-a calificat în sferturile turneului Queen's Club; Fritz a fost eliminat

eurosport.com
carlos alcaraz

Carlos Alcaraz, principalul favorit, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului Queen's Club Championships, după ce l-a învins joi pe Jiri Lehecka cu 6-2, 6-3, în timp ce Taylor Fritz, al treilea favorit, a fost eliminat de Adrian Mannarino.

Alcaraz joacă pe iarbă pentru prima dată în această săptămână de la eliminarea din turul patru la Wimbledon anul trecut și se acomodează încet cu această suprafață mai rapidă și mai puțin cunoscută, scrie Mediafax.

"Sunt mulțumit de nivelul la care am jucat astăzi... Am avut un meci foarte solid. Mă simt foarte confortabil aici, pe iarbă, acumulând experiență și ore pe iarbă", a declarat Alcaraz, numărul doi mondial.

"Așteptările tale se schimbă atunci când joci primul tău sfert de finală (pe iarbă), mă bucur de fiecare secundă și mă duc în turul următor cu încredere".

Alcaraz a luat un avans de 3-0 în setul inaugural, în ciuda faptului că a căzut și și-a scăpat racheta la unul din punctele câștigate de adversarul său.

Alcaraz s-a pus din nou pe picioare și s-a șters de praf și apoi s-a distanțat rapid, pecetluind primul set cu un rever câștigător în cross-court care a trecut pe lângă Lehecka și a aterizat chiar pe linie.

Alcaraz a continuat cu aceași intensitate și în setul al doilea, Lehecka având dificultăți în a anticipa loviturile sale joase de la sol, în timp ce spaniolul a salvat și el trei mingi de break pentru a conduce cu 4-1.

În acel moment, deși Lehecka a reușit să își păstreze serviciul, Alcaraz a obținut victoria la a treia minge de meci, după un retur prea lung al cehului.

În schimb, pregătirile lui Fritz pentru Wimbledon au fost întrupte, americanul fiind învins în două seturi de Mannarino, francezul câștigând cu 6-4, 7-6(7) și trecând în sferturile de finală.

Mannarino a obținut a doua victorie în fața unui jucător din top 10 în tot atâtea săptămâni, după ce l-a învins pe Daniil Medvedev la 's-Hertogenbosch.

Mannarino îl va înfrunta pe australianul Alex de Minaur, care l-a eliminat pe Diego Schwartzman cu o victorie categorică de 6-2, 6-2, în doar 65 de minute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.