Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Dan acuză INTIMIDAREA șefilor Jandarmeriei: Cred că undeva la un moment de final voi fi şi eu citată sau invitată la Parchet

Inquam Photos/ Octav Ganea
Carmen Dan

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, susține că șe așteaptă să fie citat la parchet, în dosarul privind protestul din 10 august la finalul anchetei.

"Cred că undeva la un moment de final voi fi şi eu citată sau invitată la Parchet, iau în calcul şi acest moment, dar aşa cum am declarat, voi merge fără absolut nicio rezervă şi voi fi la fel de sinceră cu procurorii cum sunt cu dumneavoastră", a declarat Carmen Dan la România Tv, menționând : "Nu văd de ce aş fi pusă sub acuzare, un om care nu greşeşte, nu se teme".

Citește și Traian Băsescu anunță cum va vota la referendum: Voi merge la vot pentru un DA familiei formate din bărbat și femeie

"Dacă au existat abuzuri din partea unor jandarmi, aceştia, sunt convinsă că vor răspunde, dar nu putem generaliza şi eu spun că nu trebuie să intimidăm o întreagă instituţie a statului pentru câteva acţiuni individuale ale unor jandarmi. Ce vedem acum asta este. O intimidare a unei instituţii, pentru că toţi şefii acestei instituţii sunt chemaţi la Parchet şi puşi în faţa acelor protestatari agresivi prezenţi acolo să-i aştepte. Nu vi se pare că am mai văzut scenele astea?", a mai spus ministrul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.