Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Dan, anunţ important în privinţa bugetului din 2018: 'Vom gestiona judicios alocarea bugetară, iar obiectivul este climatul de siguranţă al cetăţeanului'

Inquam Photos / Octav Ganea
carmen dan

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a afirmat miercuri că MAI va gestiona judicios alocarea bugetară pe anul 2018, precizând că obiectivul acestei instituţii este "menţinerea climatului de siguranţă al cetăţeanului". "Vreau să mulţumesc în numele meu şi în numele colegilor mei de la minister şi al angajaţilor ministerului pentru modul raţional, judicios şi echilibrat în care Ministerul Afacerilor Interne a fost luat în considerare atunci când s-a discutat alocarea bugetară pentru anul 2018 şi mulţumesc pentru că a existat aici atât sprijin politic, cât şi sprijin guvernamental", a declarat Carmen Dan la începutul şedinţei de guvern, conform Agerpres.

Ea a precizat că bugetul MAI pe anul viitor este comparabil cu cel al MApN. "Eu cred că este unul dintre cele mai mari bugete şi o afirm cu toată responsabilitatea - este un buget comparabil cu bugetul Ministerului Apărării Naţionale. Vă asigurăm că vom gestiona judicios această alocare, pentru că singurul obiectiv pe care ni le-am asumat şi ni-l asumăm în continuare este menţinerea climatului de siguranţă al cetăţeanului", a mai afirmat Carmen Dan.

MAI are prevăzut pentru anul viitor o alocare bugetară de 15.311,9 milioane lei (majorare 20,7%), după cum a anunţat ministrul Finanţelor, Ionuţ Mişa, la începutul şedinţei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.