Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Dan, chemată la poliție într-un dosar privind acordarea ilegală a unor permise de conducere (surse)

Inquam Photos / Octav Ganea
carmen dan

Fostul ministru de Interne Carmen Dan ar urma să fie audiată la IPJ Ilfov într-un dosar privind acordarea ilegală a unor permise de conducere.

Carmen Dan nu s-a prezentat la audieri, programate la ora 9:00, potrivit unor surse citate de Realitatea Plus.

Fostul ministru de Interne a fost chemat la audieri în calitate de martor, într-un dosar legat de emiterea unor permise de conducere auto în baza unor documente falsificate.

Dan trebuie să se prezinte la o dată ulterioră și să prezinte un motiv pentru care a absentat la prima convocare, a mai anunțat sursa citată.

Fișe medicale false pentru permise auto

Sursele noastre susțin că ar fi vorba despre dosarul în care este implicată o policlinică din Sectorul 4, unde un fost ofițer de poliție, actual observator FRF, a fost reținut de polițiștii Serviciului Rutier Ilfov.

Ar fi intermediat obținerea unei fișe medicale pentru o prietenă care, deși avea afecțiuni neurologice, voia să-și prelungească valabilitatea permisului auto.

Clinica de la care ar fi obținut actul fusese închisă, într-o altă investigație. Surse din anchetă spun că medicii de acolo ar fi semnat în alb aproape 30.000 de fișe medicale pe an.

Fostul ofițer de poliție și actual observator FRF este bănuit că ar fi fost intermediar și că ar fi obținut de la clinica din sectorul 4 fișe medicale contrafăcute pentru cei care voiau să obțină permisul de conducere sau să obțină valabilitatea acestuia.

El ar fi obținut în cadrul acestei anchete fișa medicală pentru o amică ce ar fi avut probleme neurologice grave și ar fi avut nevoie de un control medical amănunțit. Aceasta a reușit să obțină permisul de conducere în baza acelui document și nu este singura persoană care ar fi reușit acest lucru.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.