Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Dan, după decizia de eliberare a lui Dragnea: Sunt mulți cei care se bucură, din membrii de partid, că a fost eliberat

Carmen Dan

„Liviu Dragnea a fost un lider pentru că a ținut în mână un partid foarte puternic, l-a ținut unit și a și obținut victorii în această poziție. E un lucru pe care nimeni nu-l poate contesta și eu aș vrea să nici nu-l uite cineva”, a declarat Carmen Dan, fost minstru al Intenelor și o apropiată a lui Liviu Dragnea.

„Am primit această veste cu multă bucurie. Îl cunosc pe Liviu Dragnea de mai bine de 20 de ani. Am lucrat cu el și știu că a fost o perioadă grea pentru el. Am certitudinea că sunt mulți cei care se bucură, din membrii de partid, că acesta a fost eliberat”, a declarat Carmen Dan.

Ea a subliniat, într-o intervenție la Digi 24, că astăzi PSD nu mai e un partid puternic.

Citește și: Magistratul care L-A ELIBERAT pe Dragnea și-a `BLAMAT` colegii care au PROTESTAT împotriva SCHIMBĂRILOR din Justiție făcute de PSD `SUB BAGHETA` acestuia

Carmen Dan a mai spus că Liviu Dragnea este un personaj controversat pentru că „este o conjunctură de care, de regulă, nu scapă niciun lider puternic”.

”E adevărat, a fost o perioadă tumultoasă, o perioadă grea, dar cred că a fost și o perioadă în care oamenii au trăit mai bine. Este convingerea mea”, a precizat Carmen Dan.

Carmen Dan spune că e convinsă că Liviu Dragnea vrea liniște, însă acesta ar putea face dezvăluiri despre perioada petrecută la vârful politicii românești.

„Sunt convinsă că Liviu Dragnea își dorește liniște. Vrea să fie alături de familie. Sunt decizii pe care le poate lua doar Liviu Dragnea. Sunt convinsă că după ce va analiza, le va comunica. E cert că va ține cont de toate deciziile instanței. Nu cred că liderii PSD au de ce să se simtă amenințați. (n.red. despre relația cu Viorica Dăncilă) Avem ocazia ca Liviu Dragnea să vorbească despre această relație, doamna Viorica Dăncilă a vorbit, a scris o carte. Liviu Dragnea a fost un lider pentru că a ținut în mână un partid foarte puternic, unit. Și a și obținut victorii”, a mai declarat Carmen Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.