Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Dan îi MULȚUMEȘTE lui Radu Gavriș, șeful de la Omoruri, căruia i-a cerut DEMSIA: Pot recunoaște profesionalismul și capacitatea

adevarul.ro
Radu Gavriş - şef serviciul omoruri politia capitalei

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a adresat, după audierea de la Parlament, mulțumiri polițiștilor care au lucrat pentru recuperarea armei furate de la jandarm, la protestul din 10 august, mesajul fiindu-i adresat în special șefului de la Omoruri, Radu Gavriș, cel a cărui demisie a solicitat-o la începutul anului. Cererea de demisie a venit în contextul scandalului privindu-l pe polițistul acuzat de pedofilie, însă anterior Radu Gavriș a criticat, într-un interviu, modificările aduse codului de procedură penală.

"Poliția Română a identificat arma dispărută. Vreau să adresez mulțumiti pe această cale celor care au coodonat activitatea, dar și structurii de crimă organizată coordonată de Radu Gavriș. Eu sunt omul care trag un semnal de alarmă când fac referire la o activitate care m-a nemulțumit, dar și care recunoaște profesionalismul și capacitatea", a spus Carmen Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.