Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Dan îl încurajează pe Sebastian Ghiță să vină în țară: 'Am observat că are foarte multe lucruri de spus'

Carmen Dan

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a precizat, marți, că afaceristul Sebastian Ghiță "e bine să vină în țară", precizând că a observat că fostul parlamentar are foarte multe lucruri de spus și o poate face mai bine din România.

"Eu cred că ar fi mai degrabă bine să ne punem întrebare când vine Sebastian Ghiță, nu când a plecat. Eu zic că e bine să vină că am observat că are foarte multe lucruri de spus. Cred că o poate face mai bine din România decât din afară", a declarat Carmen Dan, la bilanțul Poliției de Frontieră pe anul 2018, conform Mediafax.

CEDO a decis - Statul român, obligat să plătească 2,7 mil. euro pentru nerespectarea dreptului de proprietate

În România, fostul parlamentar a fost văzut ultima oară în noaptea dinspre 19 spre 20 decembrie 2016, când pleca de la un eveniment organizat de SRI. Acolo a participat în calitatea sa de membru al Comisiei parlamentare de control, moment în care poliţiştii care îl filau la cererea procurorilor l-au pierdut. Potrivit unor surse, Ghiţă conducea pe DN1 cu peste 200 km/h, iar la un moment dat un alt autoturism i-ar fi blocat pe poliţişti. Ulterior, maşina lui Ghiţă a fost găsită la locuinţa sa, astfel că poliţiştii au crezut că doarme. Fostul parlamentar a fost prins în Belgrad, pe 13 aprilie 2017.

Sebastian Ghiţă a fost eliberat, la finele lunii mai 2017, în Serbia, după ce a plătit o cauţiune de 200.000 de euro, neavând însă voie să părăsească Belgradul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.