Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Dan NU SE JOACĂ - Șefa Internelor promite măsuri SEVERE împotriva celor care nu au organizat bine acțiunea din Timiș

carmen dan

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat luni, referitor la cazul poliţistului din Timiş împuşcat mortal, că aspecte care ţin de această misiune sunt şi vor fi verificate prin IGPR şi, dacă ceva nu a fost bine organizat sau nu a corespuns procedurii de intervenţie, se vor lua cele mai severe măsuri, conform Agerpres.

Citește și: Șeful Poliției Române a EXPLODAT după moartea polițistului din Timiș - Acțiunea a fost organizată defectuos

"În acest moment, prioritatea pentru noi e să-l identificăm şi să-l găsim pe criminal. Vă asigur că toate celelalte aspecte care ţin de procedura, de organizarea acestei misiuni sunt şi vor fi verificate prin IGPR (...) şi, dacă ceva acolo nu a fost bine organizat sau nu a corespuns procedurii de intervenţie, se vor lua cele mai severe măsuri", a spus Carmen Dan, la sediul MAI.

Citește și: Dumitru Coarnă intră la RUPERE în SCANDALUL din Timiș: 'Polițistul ucis avea un pistol Carpați, model 74, suspectul avea un Glock'

Un poliţist de 43 de ani a fost împuşcat mortal, duminică, pe raza localităţii timişene Izvin, în timp ce se afla într-o misiune de prindere a unui tâlhar dat în urmărire naţională. Agresorul înarmat a fugit, pentru prinderea acestuia fiind desfăşurată o operaţiune a poliţiştilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.