Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Dan, replică pentru Kovesi: Solicitare expediată către DNA cu poşta militară

Inquam Photos / Octav Ganea
carmen dan MAI

Ministrul de Interne, Carmen Dan, oferă un răspuns după ce şefa DNA a afirmat că nu a primit nicio solicitare oficială de revocare a detaşării poliţiştilor judiciari menţionaţi în înregistrările de la DNA Ploieşti.

"Am vorbit despre o masura justa pe care MAI, eu ca ministru reprezentand angajatorul de drept am considerat ca este cazul sa o iau. Ce pot sa va spun cu siguranta si fara absolut nicio intentie de a comenta ce spune procurorul sef este ca acea adresa a fost scrisa, datata cu data de 13, atunci a iesit de la mapă, si a fost expediata catre DNA cu posta militara. Ca nu a primit-o doamna procuror sef as prefera sa nu comentez. Haideti sa vedem ce decide DNA. Verificarea politistilor detasati la DNA este reglementata tot de ordonata de organizare a DNA si intra tot in atributiile procurorului sef. Am solicitat analizarea revocarii pentru ca aspectele facute publice mi s-au parut de o gravitate foarte mare si necesar a fi verificate", a declarat Carmen Dan.

Vezi şi: Mişcarea de PR a şefei DNA, şah la Tudorel Toader (OPINIE)

Procurorul-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Laura Codruţa Kovesi, a afirmat, miercuri, că nu a primit nicio solicitare oficială de la ministrul de Interne privind revocarea a doi poliţişti de la Serviciul Teritorial Ploieşti al DNA, ca urmare a înregistrărilor apărute în presă.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a solicitat şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, revocarea detaşării celor doi poliţişti care apar în înregistrările ce privesc activitatea DNA - Serviciul Teritorial Ploieşti. Potrivit unui comunicat al MAI, este vorba de comisarul-şef de poliţie Mihai Iordache şi comisarul-şef de poliţie Gabriela Florea.

Vezi şi: ATENȚIE! Pericolul din sucurile fresh. Cinci lucruri de care trebuie să ții cont .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.