Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Dan rupe tăcerea în cazul criminalului din Timiș: Poliția Română și-a jucat reputația în cazul Ionel Marcel Lepa

marcel ionel lepa

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a relatat marti, la Antena 3, ca operatiunea de capturare a lui Marcel Ionel Lepa, bărbatul care a împușcat mortal un polițist, a fost una cu miza majora pentru Politia Romana:

  • Nu stiu daca vestea din aceasta dimineata poate fi una buna pentru familia lui Cristian, dar cred ca pentru toti angajatii din MAI a fost o datorie de onoare sa il prinda cat mai repede pe ucigas. Eu si toti colegii mei suntem inca sub efectul emotiei si chiar daca noi suntem aici departe de familia lui Cristian suntem cu gandul alaturi de ei. Am trimis personal condoleante familie si pentru orice ajutor am trimis un consilier
  • Am tinut legatura cat se poate de strans legatura telefonica cu inspectorul general pana cand la ora 05.00 mi-a dat telefon si mi-a spus ca am reusit sa-l capturam, dupa ce la ora 03.00 am primi un mesaj nu tocmai optimist. A fost foarte important pentru noi sa-l prindem si sa-l prindem repede.
  • Duminica, imediat dupa tragedie, a existat o adevarata mobilizare si le multumesc tuturor structurilor de la Interne, de la nivelul Politiei a fost angrenat tot ce se putea agrena in aceasta operatiune, politistii de la Bucuresti, de la SIAS, politisti din judetele limitrofe, s-au folosit caini, drone, un elicopter, s-a cerut sprijin si jandarmeriei romane si politiei de frontiera, practic toata zona a fost impanzita. Toata misiunea de cautare a fost riscanta, stiam ca este periculos, ca este inarmat, s-au retras intr-o zona plina de vegetatie.
  • Politia Romana a fost preocupata sa nu faca nicio greseala, fiind constienta de importanta acestei operatiuni.

Citește și: SURSE - JOCURI EXPLOZIVE: Guvern minoritar PNL + Pro România sau Guvern de uniune națională, variantele discutate pentru moțiunea de cenzură .


 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.