Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Dan vorbește despre remanierea sa: 'Am privit lucrurile astea cu detașare, nu e o miză personală'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Carmen Dan

Carmen Dan nu se teme de o eventuală remaniere din echipa premierului Viorica Dăncilă! Ministrul de Interne spune că postul pe care îl ocupă în cel de-al treilea executiv de la alegerile legislative nu are o miză personală. La România TV, Carmen Dan a lăudat-o pe Dăncilă și a vorbit despre relația bună pe care o au.

În plus, Dan a precizat că atmosfera din actualul guvern e mult mai bună decât în precedentele două, în care Sorin Grindeanu și Mihai Tudose au fost premieri.

Citește și: Sumă URIAȘĂ! Cât l-a costat pe Borcea nunta cu Pelinel

Nu aș putea să spun că am o temere că voi fi remaniată. Am privit lucrurile astea cu detașare, nu e o miză personală. E dorința de a-mi îndeplini mandatul cât pot de bine. E necesară o evaluare, sunt suficiente luni de mandat pentru ca prim-ministrul să aibă o astfel de evaluare. Dacă e de părere că lucrurile trebuie să fie îndreptate, poate să propună unele măsuri. Eu am o comunicare bună cu prim-ministrul. Ne cunoaștem foarte bine, relația noastră e una corectă. Avem un premier foarte receptiv. Nu a existat o situație în care să vreau să vorbesc cu dânsa, să îi împărtășesc anumite greutăți și să nu fie receptivă. E un om bun și un bun coleg. Atmosfera care e acum în Guvern, și o spune un om care a fost în 3 guverne, e indiscutabil mai bună decât în celelalte două. ”, a spus Carmen Dan.

Citește și: A greșit grav, din nou! Cum s-a făcut de râs Viorica Dăncilă luni .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.