Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Iohannis, in tinute 'de imprumut'. Dezvaluiri ale unuia dintre designerii sai

Carmen Iohannis a fost criticata in presa dupa ce a fost vehiculata informatia ca si-ar fi angajat un al patrulea designer, in persoana Andreei Tincu. Aceasta neaga insa o colaborare contractuala cu Carmen Iohannis si explica faptul ca ea isi ofera creatiile cu titlul de imprumut Primei Doamne si altor persoane publice.

"Am aflat ieri, din media, ca as fi al patrulea designer angajat de catre Carmen Iohannis. Ma simt deja frustrata ca nu am fost prima pe lista si am ajuns abia pe locul 4, nemaivorbind de faptul ca nu am vazut si eu contractul ca sa stiu ce am semnat. Cei care au pornit acest zvon ar trebui sa explice daca au un act oficial pe care sa il prezinte publicului amator. Ceea ce nu exista, bineinteles.

Daca ei ma intrebau direct cum am ajuns sa creez pentru Prima Doamna era mult mai logic si mai corect decat sa faca presupuneri departe de adevar. Eu am fost cea care am contactat-o pe Doamna Iohannis si i-am propus sa poarte tinute create Andreea Tincu si sa sprijine astfel creativitatea romaneasca. Nu este vorba despre nici un angajament, plata sau alte chestiuni de ordin material. Tinutele respective fac parte din colectii proprii sau sunt modele create pentru anumite evenimente si absolut toate se returneaza dupa ce sunt purtate. Dupa cum veti vedea pe parcursul colaborarii, voi pune aceste tinute spre vanzare iar 60%din pretul lor va fi virat exclusiv din dorinta mea catre o asociatie caritabila, al carei nume il voi face public la momentul respectiv. Oricine va dori sa achizitioneze aceste tinute este liber sa o faca. Restul de 40% reprezinta impozit & tva. In plus, ofera si un ajutor, poate nu foarte mare, dar important pentru cineva care are nevoie.

Am procedat la fel si cu alte persoane publice carora le-am oferit tinute, doar ca am preferat sa nu fac publicitate acestui aspect. Date fiind insa comentariile pe care le-am citit sau auzit, in cazul de fata trebuie spuse lucrurile absolut corect. Pentru cei care nu stiu, brand-urile ofera propriile piese vestimentare persoanelor publice doar ca sa fie purtate la evenimente si apoi outfit-urile se returneaza. Nu este ceva neobisnut, urat sau inexistent. Inclusiv in sedintele foto pe care le vedeti in reviste, multe tinute sunt purtate de catre persoanele fotografiate si apoi sunt din nou puse spre vanzare. Amuzant este ca si sotiile domnilor din presa, care ieri au criticat aceasta actiune, au pozat si ele in publicatii importante purtand tinute ale designerilor romani sau straini, pe care le-au returnat ulterior. Acceptand sa poarte design romanesc, Carmen Iohannis nu face un deserviciu modei romanesti, industriei textile in fapt. Din contra", a explicat Andreea Tincu pe blogul personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.